”Suosittelen Mikkoa kaikille äänestäjille. Etevät ja pätevät nuoret miehet ovat erityisen tärkeitä toimijoita meille vihreille, kun vihreitä luottamusmiehiä on yhä suhteettoman vähän.

Mikko on perehtynyt kaupunginhallitukseen esityslistoihin poikkeuksellisen tarmokkaasti. Hän on tehnyt esillä olevista asioista tärkeitä huomioita ja ehdotuksia, joita vihreät ovat voineet ajaa hallituksen kokouksissa. Hän on julkaissut useita suuntaa antavia lehtikirjoituksia yhteiskunnallisista aiheista. Kannanotot ovat olleet harkittuja ja tasapainoisia, ja Mikko on esittänyt niille painavat perusteet.

Mikko Vesterisen on erinomainen kirjoittaja ja esiintyjä. Yhteiskunnalliset opinnot Tampereen ylipistossa ovat kartuttaneet hänen tietojaan ja syventäneet hänen näkemystään.

Ajattelen, että Mikolla on erinomaiset edellytykset tulla keskeiseksi vaikuttajaksi Järvenpään kuntapolitiikassa. Uskallan ennustaa, että häntä tullaan tarvitsemaan aikanaan myös valtakunnan tasoisissa luottamustehtävissä.”

Terho Pursiainen

Filosofi, teologi ja entinen kansanedustaja

”Mikko on yksi kokonaisvaltaisimmista nuorista poliitikoista jota tiedän. Hän hallitsee suvereenisti substanssin, uskoo yhteistyön voimaan ja saa tuloksia aikaan”

Jaakko Mustakallio

Vihreiden nuorten entinen puheenjohtaja, Tampereen kaupunginhallituksen vpj.

”Olen oppinut tuntemaan Mikon sinnikkäänä ja neuvottelukykyisenä tiimipelaajana, jolla on poikkeuksellisen laajaa näkemyksellisyyttä moniin asioihin. Juuri tälläisia uusia kykyjä tarvitaan päätöksentekoon.”

Anna-Kaisa Heinämäki

Tampereen apulaispormestari, varakansanedustaja

”Mikko on puhunut paljon politiikan avoimuuden lisäämisestä. Hän on myös rohkeasti tarttunut eri-ikäisiä ihmisiä koskeviin teemoihin: kun parikymppinen puhuu asiallisesti ja vakuuttavasti niin ilmaisten kondomien tarpeesta nuorille kuin vanhusten kotihoidosta, tietää, että tällä ihmisellä on kokonaisnäkemystä kuntapolitiikasta.

Mikon sosiaalisen oikeudenmukaisuuden taju, joukkuepelaajan taidot sekä kyky rohkeaan ja rakentavaan keskusteluun vahvistavat hänen poliittista osaamistaan. Toivon sydämestäni Mikon saavan paikan niin näissä kuin tulevissakin vaaleissa päätöksenteon ytimessä.”

Salla Hänninen

Vihreä lastensuojelija ja kädentaitojen harrastaja

Valitse vuosi

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Seuraa Twitterissä

Tue Mikkoa matkalla eduskuntaan!

Olen ehdolla eduskuntaan, koska haluan rakentaa sujuvaa ja kestävää yhteiskuntaa. Muutos tehdään kuitenkin aina yhdessä ja tämän takia tarvitsen sinua mukaan muutokseen. Matkaani eduskuntaan voi tukea seuraavilla tavoilla:

Liity mukaan tukiporukkaan rakentamaan sujuvaa ja kestävää Suomea. Laita viestiä osoitteeseen mikko.vesterinen(a)hotmail.com, niin lisään sinut Facebook tukiryhmään.

Tee lahjoitus! Jo pienelläkin summalla saa ihmeitä aikaan. Kymmenellä eurolla saa mainostettua sosiaalisessa mediassa ja 100 eurolla saa kasan vaaliesitteitä. Jokaisella eurolla on konkreettista hyötyä: https://lahjoita.vihreat.fi/mikko-vesterinen

Suuri apu on siitäkin, että tykkäät ja jaat Facebook-sivuistani sekä kerrot tutuille ehdokkuudestani.

Kiitos kaikille, jotka mahdollistatte kampanjani ja tuette matkaani eduskuntaan! Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista.

 

Tilaa Blogini

Kiitos tilauksestasi!