“Mikko on osaava ja asiansa perusteleva poliitikko, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. Hän on sosiaalinen ja keskusteleva poliitikko, johon voi luottaa paremman Suomen eteen tehtävässä työssä. Mikolla on kykyä ja näkemystä olla uuden sukupolven päätöksentekijä!”

Ozan Yanar

kansanedustaja 2015-2019, taloustieteilijä

“Olen oppinut tuntemaan Mikon tunnollisena ja yhteistyökykyisenä ihmisenä, joka ymmärtää laajasti eri ikäpolvien tarpeita sekä puolustaa tiukasti ympäristöä ja yhteiskunnan heikoimpia. Siksi tarvitsemme Mikon kaltaisia ihmisiä.”

Maria Ohisalo

sisäministeri, köyhyystutkija, vihreiden puheenjohtaja

Olen seurannut Mikon toimintaa jo useita vuosia. Mikko on tarmokas ja asioihin syvällisesti perehtyvä poliittinen toimija, joka antaisi tärkeän panoksen vihreän eduskuntaryhmän jäsenenä.”

Terho Pursiainen

eläkeläinen, filosofian dosentti, kansanedustaja 1970-1972, 1979-1987

”Mikko on yksi kokonaisvaltaisimmista nuorista poliitikoista jota tiedän. Hän hallitsee suvereenisti substanssin, uskoo yhteistyön voimaan ja saa tuloksia aikaan”

Jaakko Mustakallio

Vihreiden ja Tampereen kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja

”Olen oppinut tuntemaan Mikon sinnikkäänä ja neuvottelukykyisenä tiimipelaajana, jolla on poikkeuksellisen laajaa näkemyksellisyyttä moniin asioihin. Juuri tälläisia uusia kykyjä tarvitaan päätöksentekoon.”

Anna-Kaisa Heinämäki

Tampereen kilpailukykyjohtaja

”Kun parikymppinen puhuu asiallisesti ja vakuuttavasti niin ilmaisten kondomien tarpeesta nuorille kuin vanhusten kotihoidosta, tietää, että tällä ihmisellä on kokonaisnäkemystä kuntapolitiikasta. Toivon sydämestäni Mikon saavan paikan niin näissä kuin tulevissakin vaaleissa päätöksenteon ytimessä.”

Salla Hänninen

Lastensuojelija ja kädentaitojen harrastaja

“Mikossa yhdistyy ahkeruus, inhimillisyys ja asiantuntijuus.Yhteiskunnan sekä ilmaston kestävä kehittäminen ovat ensisijaisen tärkeitä poliittisia agendoja, joita voin luottaa Mikon ajavan viimeiseen asti.”

Elisa Rautiainen

ystävä, vihreä-aktiivi

”Mikko on hyvin perillä suomalaisen tasa-arvon haasteista ja kantaa huolta miesten ja poikien hyvinvoinnista. Hän on perehtyy hyvin asioihin ja on aina ihmisen puolella.”

Visa Kuusikallio,

miesten hyvinvoinnin ammattilainen, hankekoordinaattori

“Mikon rakentava tyyli, hänen kykynsä paneutua asioihin ja hänen näkemyksensä Suomen tulevaisuudesta luovat minuun uskoa paremmasta maailmasta. Lisäksi Mikko ymmärtää jalkapallon päälle.”

Matleena Moisio

ystävä, ilmastonmuutospaasaaja

”Mikko tuo hiljaisten äänen esiin ja puolustaa heikkoja. Hän perehtyy asioihin syvällisesti ja on taitava keskustelija. Ympäristö, koulutus, köyhät ja ikäihmiset ovat lähellä hänen sydäntään.”

Katri Kuusikallio

Yhteiskuntatyön pappi

”Mikko on raikas, lempeä ja asiantunteva poliitikko jolla on arvot ja asenne kohdallaan. Hän on inhimillinen aina heikoimpien puolella oleva päättäjä, jota tulevaisuutemme tarvitsee.”

Taru Meritie

yrittäjä, kotiäiti

Valitse vuosi

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow
Load More

Seuraa Twitterissä