“Mikko on osaava ja asiansa perusteleva poliitikko, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. Hän on sosiaalinen ja keskusteleva poliitikko, johon voi luottaa paremman Suomen eteen tehtävässä työssä. Mikolla on kykyä ja näkemystä olla uuden sukupolven kansanedustaja!”

Ozan Yanar

kansanedustaja

“Olen oppinut tuntemaan Mikon tunnollisena ja yhteistyökykyisenä ihmisenä, joka ymmärtää laajasti eri ikäpolvien tarpeita sekä puolustaa tiukasti ympäristöä ja yhteiskunnan heikoimpia. Siksi eduskunta tarvitsee Mikon kaltaisia ihmisiä.”

Maria Ohisalo

vihreiden varapuheenjohtaja, köyhyystutkija, yhteiskuntatieteiden tohtori

Olen seurannut Mikon toimintaa jo useita vuosia. Mikko on tarmokas ja asioihin syvällisesti perehtyvä poliittinen toimija, joka antaisi tärkeän panoksen vihreän eduskuntaryhmän jäsenenä.”

Terho Pursiainen

eläkeläinen, käytännöllisen filosofian dosentti ja entinen kansanedustaja

”Mikko on yksi kokonaisvaltaisimmista nuorista poliitikoista jota tiedän. Hän hallitsee suvereenisti substanssin, uskoo yhteistyön voimaan ja saa tuloksia aikaan”

Jaakko Mustakallio

Tampereen kaupunginhallituksen vpj.

”Olen oppinut tuntemaan Mikon sinnikkäänä ja neuvottelukykyisenä tiimipelaajana, jolla on poikkeuksellisen laajaa näkemyksellisyyttä moniin asioihin. Juuri tälläisia uusia kykyjä tarvitaan päätöksentekoon.”

Anna-Kaisa Heinämäki

Tampereen apulaispormestari, varakansanedustaja

”Mikko on puhunut paljon politiikan avoimuuden lisäämisestä. Hän on myös rohkeasti tarttunut eri-ikäisiä ihmisiä koskeviin teemoihin: kun parikymppinen puhuu asiallisesti ja vakuuttavasti niin ilmaisten kondomien tarpeesta nuorille kuin vanhusten kotihoidosta, tietää, että tällä ihmisellä on kokonaisnäkemystä kuntapolitiikasta.

Mikon sosiaalisen oikeudenmukaisuuden taju, joukkuepelaajan taidot sekä kyky rohkeaan ja rakentavaan keskusteluun vahvistavat hänen poliittista osaamistaan. Toivon sydämestäni Mikon saavan paikan niin näissä kuin tulevissakin vaaleissa päätöksenteon ytimessä.”

Salla Hänninen

Vihreä lastensuojelija ja kädentaitojen harrastaja

“Mikossa yhdistyy ahkeruus, inhimillisyys ja asiantuntijuus.Yhteiskunnan sekä ilmaston kestävä kehittäminen ovat ensisijaisen tärkeitä poliittisia agendoja, joita voin luottaa Mikon ajavan viimeiseen asti.”

Elisa Rautiainen

ystävä, vihreä-aktiivi

”Mikko on hyvin perillä suomalaisen tasa-arvon haasteista ja kantaa huolta miesten ja poikien hyvinvoinnista. Hän on perehtyy hyvin asioihin ja on aina ihmisen puolella.”

Visa Kuusikallio,

miesten hyvinvoinnin ammattilainen, hankekoordinaattori

“Mikon rakentava tyyli, hänen kykynsä paneutua asioihin ja hänen näkemyksensä Suomen tulevaisuudesta luovat minuun uskoa paremmasta maailmasta. Lisäksi Mikko ymmärtää jalkapallon päälle.”

Matleena Moisio

ystävä, vpj, ilmastonmuutospaasaaja

”Mikko tuo hiljaisten äänen esiin ja puolustaa heikkoja. Hän perehtyy asioihin syvällisesti ja on taitava keskustelija. Ympäristö, koulutus, köyhät ja ikäihmiset ovat lähellä hänen sydäntään.”

Katri Kuusikallio

Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja, yhteiskuntatyön pappi

”Mikko on raikas, lempeä ja asiantunteva poliitikko jolla on arvot ja asenne kohdallaan. Hän on inhimillinen aina heikoimpien puolella oleva päättäjä jota tulevaisuutemme tarvitsee.”

Taru Meritie

yrittäjä, kotiäiti

Valitse vuosi

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Seuraa Twitterissä

Tue Mikkoa matkalla eduskuntaan!

Olen ehdolla eduskuntaan, koska haluan rakentaa sujuvaa ja kestävää yhteiskuntaa. Muutos tehdään kuitenkin aina yhdessä ja tämän takia tarvitsen sinua mukaan muutokseen. Matkaani eduskuntaan voi tukea seuraavilla tavoilla:

Liity mukaan tukiporukkaan rakentamaan sujuvaa ja kestävää Suomea. Laita viestiä osoitteeseen mikko.vesterinen(a)hotmail.com, niin lisään sinut Facebook tukiryhmään.

Tee lahjoitus! Jo pienelläkin summalla saa ihmeitä aikaan. Kymmenellä eurolla saa mainostettua sosiaalisessa mediassa ja 100 eurolla saa kasan vaaliesitteitä. Jokaisella eurolla on konkreettista hyötyä: https://lahjoita.vihreat.fi/mikko-vesterinen

Suuri apu on siitäkin, että tykkäät ja jaat Facebook-sivuistani sekä kerrot tutuille ehdokkuudestani.

Kiitos kaikille, jotka mahdollistatte kampanjani ja tuette matkaani eduskuntaan! Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista.