Mikosta sanottua

”Mikko on perehtynyt kaupunginhallitukseen esityslistoihin poikkeuksellisen tarmokkaasti. Hän on tehnyt esillä olevista asioista tärkeitä huomioita ja ehdotuksia, joita vihreät ovat voineet ajaa hallituksen kokouksissa. Hän on julkaissut useita suuntaa antavia lehtikirjoituksia yhteiskunnallisista aiheista. Kannanotot ovat olleet harkittuja ja tasapainoisia, ja Mikko on esittänyt niille painavat perusteet.

Mikko Vesterisen on erinomainen kirjoittaja ja esiintyjä. Yhteiskunnalliset opinnot Tampereen ylipistossa ovat kartuttaneet hänen tietojaan ja syventäneet hänen näkemystään.

Ajattelen, että Mikolla on erinomaiset edellytykset tulla keskeiseksi vaikuttajaksi Järvenpään kaupunginpolitiikassa. Uskallan ennustaa, että häntä tuTerho vaalikuva 2007llaan tarvitsemaan aikanaan myös valtakunnan tasoisissa luottamustehtävissä.

Suosittelen Mikkoa kaikille järvenpääläisille äänestäjille. Etevät ja pätevät nuoret miehet ovat erityisen tärkeitä toimijoita meille vihreille, kun vihreitä luottamusmiehiä on yhä suhteettoman vähän.”

Terho Pursiainen, vihreä kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen 1. vpj. Järvenpäässä, entinen kansanedustaja

 

mustakallio2

”Mikko on yksi kokonaisvaltaisimmista nuorista poliitikoista jota tiedän. Hän hallitsee suvereenisti substanssin, uskoo yhteistyön voimaan ja saa tuloksia aikaan”

Jaakko Mustakallio, Vihreiden nuorten puheenjohtaja, Tampereen kaupunginhallituksen vpj.

 

 

A-K Heinämäki

 

 

”Olen oppinut tuntemaan Mikon sinnikkäänä ja neuvottelukykyisenä tiimipelaajana, jolla on poikkeuksellisen laajaa näkemyksellisyyttä moniin asioihin. Juuri tälläisia uusia kykyjä Järvenpää tarvitsee päätöksentekoon.”

Anna-Kaisa Heinämäki, Tampereen apulaispormestari, varakansanedustaja

 

 

”Mikko on puhunut paljon politiikan avoimuuden lisäämisestä. Hän on myös rohkeasti tarttunut eri-ikäisiä ihmisiä koskeviin teemoihin: kun parikymppinen puhuu asiallisesti ja vakuuttavasti niin ilmaisten kondomien tarpeesta nuorille kuin vanhusten kotihoidosta, tietää, että tällä ihmisellä on kokonaisnäkemystä kuntapolitiikasta.

Mikon sosiaalisen oikeudenmukaisuuden taju, joukkuepelaajan taidot sekä kyky rohkeaan ja rakentavaan keskusteluun vahvistavat hänen poliittista osaamistaan. Toivon sydämestäni Mikon saavan paikan niin näissä kuin tulevissakin vaaleissa päätöksenteon ytimessä.”

Salla Hänninen, vihreä lastensuojelija ja kädentaitojen harrastaja